Rakennusalan palvelut ja konsultointi | ari.viippola@gmail.com | 045-232 5965

Kosteusmittaus, Rovaniemi

kosteusmittaus, kosteuskartoitus ja kosteuskartoitukset rovaniemiteemme kosteuskartoituksen ja -mittaukset rovaniemelläkosteusmittaukseen tarkoitettu kosteusmittariKOSTEUSKARTOITUS PINTAKOSTEUDEN OSOITTIMELLA (SISÄLTÄEN RAPORTIN) ALKAEN 150€!

Lapin kosteusinssit suorittavat luotettavat kosteusmittaukset kohteessanne Rovaniemellä. Käytettävissämme on uusi ja kattava mittauskalusto sekä ymmärrys rakenteiden kosteusteknisestä toiminnasta. Kosteusmittaus suoritetaan joko ainetta rikkomattomilla menetelmillä (pintakosteusmittari, lämpökamera) tai rakenteiden sisältä suhteellisen kosteuden mittareilla, piikkimittarilla tai rakenteita avaamalla. Suoritamme myös esimerkiksi betonin pinnoitettavuusmittauksia porareikämittauksella. Kosteusmittauksen suorittaminen on taitoa vaativa toimenpide ja mittarin lukemien tulkinta on syytä aina jättää ammattilaisen huoleksi. Kosteusmittausten tulosten väärä tulkinta voi johtaa täysin turhiin toimenpiteisiin. Mittaajan on myös ymmärrettävä mittareiden toimintaperiaatteet ja tarkkuusaste. Esimerkiksi pintakosteusmittarit ovat vain suuntaa antavia, eikä niillä voida arvioida rakenteen todellista kosteuspitoisuutta. Ne ovat kuitenkin hyviä apuvälineitä kartoitettaessa kosteusvaurioita. Kosteuden mittaajalta vaaditaan erinomaista ymmärrystä rakenteiden kosteusteknisestä toiminnasta.

Lapin kosteusinssien Ari Viippola on rakentamisen sertifikaatti: rakenteiden kosteuden mittaaja (C-8329-24-12). Jos epäilet talossasi kosteusvauriota tai kosteusmittaus on muusta syystä ajankohtainen niin ota yhteyttä! Saat kosteusmittauksesta kirjallisen raportin, jonka perusteella mahdolliset jatkotoimenpiteet voidaan suunnitella tai asuntokaupan yhteydessä voidaan todistaa rakenteiden sen hetkinen kunto.

PYYDÄ TARJOUS!

Ari Viippola
p. 045 232 5965
ari.viippola@gmail.com

Voit ottaa yhteyttä myös tällä sivulla olevalla lomakkeella.

PALVELUT : kosteusmittaus | lämpökuvaus | työnjohto ja pääsuunnittelu